Vacature Zelfstandig Werkend Kok / Catering

Zelfstandig Werkend Kok / Catering in Alblasserdam

Bon Bon catering & events - ablasserdam

Beschrijving

Ben jij een aanpakker met passie voor koken? Vind jij het leuk om je culinaire hoogstandjes in onze keuken te verzorgen? Dan is Bon Bon helemaal iets voor jou. Samen met de rest van het keukenteam zorg jij dagelijks voor de mooiste en lekkerste gerechten. Kwaliteit staat altijd bovenaan. Jullie skills zullen zorgen voor verwondering over de creatieve smaken die op tafel worden gezet.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kijk dan nu naar onze 'keuken' vacatures. Nog geen ervaring? Geen paniek! Passie is het belangrijkste, begin als productiemedewerker en is dit helemaal wat je zoekt, dan kun je via ons je koksdiploma halen!

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar of whatsapp en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Zelfstandig werkend kok / Catering

Bon Bon catering & events

Werktijden en -omstandigheden

Deze functie is voor 5 dagen in de week, zowel doordeweeks als in het weekend. In principe begin je elke dag om 08:00 uur en de eindtijd hangt af van de drukte. Bij drukte en/of partijen kan je ook in de avonduren werken.

Wij vragen:

  • Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om de ene dag in onze keuken in Alblasserdam te werken en de volgende dag op één van onze partijen ergens in Nederland;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten;
  • Je hebt oog voor detail en kwaliteit. Je controleert regelmatig en zorgvuldig de resultaten van je inspanningen;
  • Je bent creatief en innovatief, waardoor je steeds met nieuwe ideeën komt en overal kansen ziet. Ook zie je dit bij de ontwikkelingen van nieuwe concepten;
  • Je bent flexibel in je werkzaamheden en werktijden.

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

PensioenregelingFunctie:werkend kok / catering
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bon Bon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Zelfstandig Werkend Kok / Catering Bon Bon 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures